Onze achtergrond


Stuncroft is een heren - en dames kledingfabrikant van pakken, colberts, broeken en jassen. Al meer dan 40 jaar hebben we aan de grootste en bekendste retailers van onze productiebasis geleverd. Stuncroft is synoniem geworden voor zowel de kwaliteit van de dienstverlening als kleding.

Het is een familie bedrijf en beschikt over een Europese fabricage faciliteit die gecomplementeerd wordt met productie partnerschappen in AziŽ. Onze klanten hebben hoge normen verwacht, ze weten dat ze ons kunnen vertrouwen om ethisch te werken, het aanbieden van supply chain oplossingen en het verzekeren van het proces is probleemloos en winstgevend.

Wij begrijpen de dynamiek van high-street retail uit de stof en grondstoffen, ontwerp, productie en kwaliteitsborging door de noodzaak van tijdige logistiek. Wij bieden een flexibele dienstverlening; Onze klanten mix en matchen bij de vele diensten die wij aanbieden.

Naast onze private label divisie is Stuncroft ook Europa's voornaamste Corporate Wear leverancier die heren en dames kleding biedt uit voorraad en specifieke contracten. Als er nog meer bewijsmateriaal nodig is om onze kleding te onderscheiden, maken we ook luxe maatpakken voor warenhuizen en tailors door heel Europa.

Stuncroft is al meer dan 40 jaar expert klerenmakers

Corporate links:

www.clubclasscorporatewear.co.uk

www.stuncroftretail.co.uk

www.stuncroftmtm.co.uk

Algemene voorwaarden: klik hier